November 30, 2015

Piinlik kingitus

Postkasti tuli Juku mängupoe kataloog. Loomulikult käib asi nii, et sealt tuleb välja lõigata potentsiaalsed asjad, mida jõulukingiks tahta ja siis need kleepida paberi peale ja paber aknalauale Päkapikule jätta. Nii käib see asi tänapäeval!

Ma ei tea MIKS, ooo jumal, MIKS küll, aga Ethelile sümpab see asi:

Foto Juku mänguasjade kodulehelt

Nagu MISASI see on? Juku kodulehelt:

 • Xenole meeldib mu muusika ja tantsida, ta väriseb nagu tarretis. (Miks see hea on?!)
 • Ta on üleannetu koletisebeebi, kes röhitseb ja puuksutab ja teeb muid erinevaid realistlikke hääli. (Kujutan juba õudusega ette, mis need ülejäänud hääled on).

Ma loen netist, et see on interaktiivne JÄNES! Viimati, kui mina vaatasin, siis olid jänesed sellised:

images

Jänes (Aurora World, pilt netist)

Tahaks saata tolle interaktiivse jänese tegijatele e-maili, et ou kuulge, mul hea mõte – tehke oma jänesele, kel ripub ninast koll välja, ka sõber karu, kellel tagumikust ripuks junn välja :D Why not nagu :D

Ainuke lootus mul sellest interaktiivsest jänesest pääseda, on Etheli mõttekäik, mille juurde ta võikski jääda. See oli umbes midagi sellist: “Äkki ma ikka ei taha sellist piinlikku kingitust. Tal ripub ninast koll välja, äkki Karl hakkab naerma!”.

Äkki ma hakkan nutma…

 

 

 

Join the conversation! 4 Comments

 1. Ha ha :D Ära muretse mu 3a väikesele mr.R’le meeldib ka see (vabandage väljendust jõledus) ja ma muud enam ei kuulegi, kui et tema tahab seda jänest :D

  Like

  Reply
 2. Haha!! See on kohutav!! Mu väike õde tahab ka seda, ütles, et ta ostab kasvõi oma raha eest, me veensim ümber ja nüüd loodab jõuluvanalt saada seda. Lihtsalt rõvedus kuubis! :D

  Like

  Reply
 3. 😂😂😂 Karl hakkab naerma 😂😂😂

  Like

  Reply
 4. […] väga meeldivad need TY loomad. Mul lapsele meeldib see jänes ka, kellel koll ninast välja ripub (LINK), aga see ei tähenda, et ma iga mõttetut asja ostan, mis ta tahab. Pigem kulutan oma energia […]

  Like

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Category

Minu koolilaps, Muu